Keller Williams Greece

Εταιρικό προφίλ

Ποιοι Είμαστε

Το γραφείο μας, Keller Williams North διαθέτει εμπειρία 15 ετών στο χώρο των ακινήτων και μια πλειάδα από καταρτισμένους και επαγγελματίες Σύμβουλους Ακινήτων.


Είμαστε το 1ο γραφείο στην Ελλάδα που εκπροσωπεί την κορυφαία εταιρεία ακινήτων του πλανήτη, την Keller Williams Realty Inc., η οποία διαθέτει 175.000 συνεργάτες και 800 γραφεία σε 29 κράτη παγκοσμίως με 35 έτη υγιούς λειτουργίας.


Δίνουμε προτεραιότητα στον Ανθρώπινο Παράγοντα!


Εστιάζουμε τις υπηρεσίες μας στην γρήγορη και αποτελεσματική ικανοποίηση των αναγκών του αγοραστή/πωλητή, και στην παροχή υψηλής ποιότητας κτηματομεσιτικών υπηρεσιών που εξελίσσονται, διευρύνονται και εμπλουτίζονται διαρκώς.


Διαθέτουμε ένα οργανωμένο σύστημα εκτίμησης, προώθησης, αγοράς/πώλησης, μίσθωσης, διαχείρισης, αναβάθμισης του ακινήτου σας!


Το δίκτυο συνεργατών μας καλύπτει ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη και τους όμορους Δήμους και περιοχές.


Δέσμευση μας η διαρκής εξέλιξη των συνεργατών μας σύμφωνα με ένα δοκιμασμένο και επιτυχημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που δημιουργεί σύγχρονους Συμβούλους Ακινήτων.


Στόχος μας είναι να δώσουμε στον κάθε πελάτη την αξία που του αρμόζει, αληθινές και σοβαρές συμβουλές και κατευθύνσεις για το πως να αξιοποιήσει το ακίνητο του ή να βρει το ακίνητο που αναζητά, στην πραγματική του αξία.


Αποστολή μας να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να επιτύχουν την καριέρα και την ποιότητα ζωής που ονειρεύονται!


Όραμα μας να γίνουμε το γραφείο της Ελεύθερης Επιλογής για Συμβούλους Ακινήτων και Πελάτες!

Η Φιλοσοφία μας

Θεωρώντας την αγορά ή πώληση ενός ακινήτου ως μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή του κάθε ανθρώπου, και όχι μια απλή συναλλαγή, παραμένουμε αφοσιωμένοι στην εξατομικευμένη καθοδήγηση σας στον πολύπλοκο κόσμο των ακινήτων.

Με στόχο την αμεσότερη και αρτιότερη ικανοποίηση των αναγκών σας, η ομάδα Συμβούλων Ακίνητης Περιουσίας της KW North, λειτουργεί πάντα με γνώμονα την οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης, υπερασπιζόμενοι πάντα το δικό σας συμφέρον. Για την εταιρία μας η Διαφάνεια, η Συνέπεια και η Υπευθυνότητα αποτελούν συστατικά κάθε συνεργασίας μας, και δεν επιδέχονται εκπτώσεων.

Η επιτυχία καθορίζεται από την κληρονομιά που αφήνεις με κάθε πελάτη που εξυπηρετείς... και στην KW North το γνωρίζουμε...

Αναγνωρισμένη ως η #1 εταιρία στην ικανοποίηση πελατών.

Οι Υπηρεσίες μας

Απευθυνθείτε στο γραφείο μας για την αναζήτηση του ακινήτου που σας ενδιαφέρει. Μέσα από τα εκατοντάδες ακίνητα που διαχειρίζεται η εταιρεία μας οι επενδυτικές ευκαιρίες, η διαθεσιμότητα και η ποικιλία των ακινήτων μας θα καλύψουν με βεβαιότητα τις ανάγκες σας.

Αγοραπωλησίες - Εκμισθώσεις ακινήτων Αξιοποιήστε την εμπειρία μας για την διευθέτηση και λήψη των επενδυτικών σας αποφάσεων. Αναλαμβάνουμε να σας παρουσιάσουμε τα ακίνητα που πληρούν τις προϋποθέσεις των κριτηρίων αναζήτησης που θέτετε ή να προωθήσουμε προς πώληση-εκμίσθωση το ακίνητο που σας ενδιαφέρει.

    Στοχεύουμε:
  • Στην εξασφάλιση των αποδοτικότερων και αποτελεσματικότερων όρων αγοράς.
  • Στην ρεαλιστική απόδοση των αναγκών και των απαιτήσεων σας.
  • Στην χρηματοοικονομική σας διευκόλυνση μέσω της εξασφάλισης δανείων.
  • Στην ειλικρινή και καλοπροαίρετη διεξαγωγή διαπραγματεύσεων.
  • Στην όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη προβολή και προώθηση του προς πώληση-εκμίσθωση ακινήτου σας.

Εκτίμηση αξίας και αξιολόγηση

Τα στελέχη μας και το δίκτυο συμβούλων - συνεργατών της εταιρείας μας αποτελούν τους κατάλληλους εκτιμητές της αξίας και της αξιολόγησης για τον σχεδιασμό της πώλησης - εκμίσθωσης του ακινήτου σας.

Εργασίες ανακατασκευής/ανακαίνισης/διακόσμισης

Αναλαμβάνουμε την εκπόνηση εργασιών ανακατασκευής - ανακαίνισης - διακόσμισης διαμερισμάτων, μεζονετών, εξοχικών κατοικιών, κήπων, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Με κατάλληλο δίκτυο επαγγελματιών του χώρου της δόμησης - διακόσμησης εξυπηρετούμε πλήρως τη διαμόρφωση του χώρου σας.

Τα Δυνατά μας Σημεία

Εμπειρία

Η 15ετής παρουσία μας στην κτηματομεσιτική αγορά, έχει οδηγήσει στη διαχείριση πληθώρας ακινήτων διαφορετικών κατηγοριών (Οικιστικών, Επαγγελματικών, Γης). Σήμερα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως να διαχειριστούμε την κάθε περίπτωση ακινήτου, εφαρμόζοντας διαφορετική στρατηγική πώλησης, βάσει των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του.

Εξειδίκευση

Κάθε Σύμβουλος Διαχείρισης Ακινήτων του γραφείου μας εξειδικεύεται σε μία συγκεκριμένη υποπεριοχή της Θεσσαλονίκης. Κατ’ αυτό τον τρόπο, ο δικός σας Σύμβουλος μπορεί να διεξάγει την απαιτούμενη Έρευνα Αγοράς, αξιολογώντας τα ανταγωνιστικά ακίνητα, να εκτιμήσει ευκολότερα την τιμή πώλησης του ακινήτου σας, και να σας καθοδηγήσει σωστά σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Τεχνολογία & Marketing

Τα πρωτοποριακά εργαλεία τεχνολογίας που διαθέτουμε μας δίνουν το πλεονέκτημα στην αποτελεσματική προώθηση της ιδιοκτησίας σας διαδικτυακά 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, σε περισσότερες από 350 από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες αναζήτησης ακινήτων! Επιπρόσθετα, η εφαρμογή κατάλληλα προσαρμοσμένου πλάνου προώθησης (marketing) του ακινήτου σας, εξασφαλίζει τη μέγιστη προβολή σε υποψήφιους ενδιαφερόμενους, επιταχύνοντας την πώληση του.

Εκτίμηση

Στην KW North εκτιμούμε την πραγματική εμπορική αξία του ακινήτου σας! Κατ’ αυτό τον τρόπο καθορίζουμε μια “λογική” τιμή έναρξης πώλησης, κατανοώντας τις ανάγκες της αγοράς, και σας παρέχουμε το δυνατότερο διαπραγματευτικό εργαλείο για την εξασφάλιση του μέγιστου δυνατού κέρδος για εσάς.

Staging

Η κατάσταση του ακινήτου σας επηρεάζει τόσο την τιμή, όσο και την ταχύτητα πώλησης του. Στην KW North γνωρίζουμε πως να τονίσουμε τα θετικά χαρακτηριστικά του ακινήτου σας, ώστε να κάνουμε την τέλεια πρώτη εντύπωση σε υποψήφιους αγοραστές!

Εκπαίδευση

Το σύνολο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του KW University που παρακολουθεί το σύνολο των Συμβούλων Διαχείρισης Ακινήτων της KW North, καλύπτει τόσο το θεωρητικό και νομικό φάσμα, όσο και τις πρακτικές και τεχνικές γνώσεις του επαγγέλματος του Κτηματομεσίτη. Κατ’ αυτόν τον τρόπο σας εγγυόμαστε πως ο Σύμβουλος που θα συνεργαστείτε είναι Επαγγελματίας, με γνώσεις διαχείρισης οποιασδήποτε εμπορικής συναλλαγής (αγοραπωλησίας, μίσθωσης).

Έχοντας την πεποίθησή πως η επιτυχία καθορίζεται από την κληρονομιά που αφήνουμε μέσω του κάθε πελάτη που εξυπηρετούμε, οι συνεργασίες μας βασίζονται πρωτίστως στην κατανόηση των αναγκών σας και την υπεράσπιση των συμφερόντων σας.

Σας εγγυόμαστε την επίτευξη της υψηλότερης δυνατής τιμής πώλησης, στο συντομότερο δυνατό χρόνο!

kwnorth
Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.