Keller Williams Greece

Εγγυημένη Πώληση Ακινήτου.

Πουλάμε περισσότερα σπίτια γρηγορότερα και για περισσότερα χρήματα.

Πουλήστε το σπίτι μου

Ανακαλύψτε κάτι διαφορετικό.

Η παροχή υπηρεσιών που εγγυώνται την πώληση του ακινήτου σας, αποτελούν τον τρόπο να σας δείξουμε ότι μπορείτε να μας εμπιστευθείτε!

Απολαύστε την εμπειρία πώλησης του ακινήτου σας, απαλλαγμένοι από άγχος...

Διαβάστε περισσότερα για την Εγγύηση Πώλησης του Ακινήτου σας από την KW North εδώ.

Η εξυπηρέτηση των πελατών μας, είναι το πάθος μας.

Διασφαλίζουμε πως η εμπειρία της αγοραπωλησίας ή εκμίσθωσης είναι εστιασμένη σε εσάς και τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες. Δίνουμε την αξία που αρμόζει σε κάθε πελάτη που εξυπηρετούμε, και σε κάθε αγοραπωλησία που διεκπεραιώνουμε. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε μια άριστη εμπειρία από την ανάθεση μέχρι το κλείσιμο, ενόσω η εξασφάλιση μακροχρόνιων σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης με το πελατολόγιο μας, αποτελεί κυρίαρχη αξία μας. Η ικανοποίηση σας είναι ο κυριότερος παράγοντας επιτυχίας και εχέγγυο της μελλοντικής πορείας της Keller Williams North.

Αναγνωρισμένη ως η #1 εταιρία στην ικανοποίηση πελατών.

Ρωτήστε μας.

Καθώς η πορεία μας στην ελληνική κτηματομεσιτική βιομηχανία ξεκίνησε το 2003, διαθέτουμε πλέον την εμπειρία και τεχνογνωσία να σας καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα της συναλλαγής που σας αφορά με σιγουριά. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες που εξυπηρετούμε, και το χαρτοφυλάκιο αλλεπάλληλων επιτυχημένων αγοραπωλησιών της KW North, αποδεικνύουν τη βαθιά γνώση της εγχώριας αγοράς Real Estate.

  • Σημαντική εμπειρία σε διαπραγματεύσεις αγοραπωλησίας ακινήτων
  • Υψηλή κατάρτιση στην προσφορά συμβουλευτικών υπηρεσιών
  • Ικανότητα αποτελεσματικής μεταφοράς τεχνογνωσίας σε συνεργάτες και πελάτες
  • Εκτενές δίκτυο επαφών
  • Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στο συντονισμό και τη συνεργασία με μηχανικούς, συμβολαιογράφους, δικηγόρους, φοροτεχνικούς και άλλους εξειδικευμένους συμβούλους
  • Άριστη κατανόηση των αναγκών της αγοράς και των πελατών μας

Έτσι, μπορούμε και σας παρέχουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσδοκάτε από εμάς...

apps

Τεχνολογία

Για να ξεχωρίσεις στη σύγχρονη αγορά ακινήτων θα πρέπει να παραμένεις ενημερωμένος! Η KW North αποδεικνύει πως γνωρίζει πως να αξιοποιήσει όλα τα καινοτόμα τεχνολογικά εργαλεία της σύγχρονης κτηματομεσιτικής αγοράς, ενώ τολμά να αναπτύξει και τα δικά της…

  • Ιστοσελίδες, Εφαρμογές, Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αλλά και Προωθητικές Καμπάνιες εξασφαλίζουν πως η εύρεση του ακινήτου που αναζητάτε ή ακόμη και η προβολή του προς πώληση ακινήτου σας, συντελείται εύκολα και γρήγορα.
  • Εξειδικευμένο Σύστημα Καταχωρήσεων (KWLS - Keller Williams Listings System) που χρησιμοποιούμε, καθώς επίσης και το γεγονός ότι ανήκουμε σε ένα παγκόσμιο δίκτυο με συνεργάτες και υποψήφιους πελάτες σε όλη την υδρόγειο, εγγυώνται πως το ακίνητο σας θα λάβει διαδικτυακά την προβολή που του αξίζει.
  • Mobile Τεχνολογία και Δίκτυο Επικοινωνίας μεταξύ των συνεργατών μας, ώστε να υπάρχει άμεση ενημέρωση για την εξέλιξη των αναθέσεων, και κατ’ επέκταση δραστική μείωση του χρόνου ολοκλήρωσης των διαδικασιών.
  • Online Customer Service ώστε οι πελάτες μας να έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο με sms και email σε περίπτωση εύρεσης κάποιου ακινήτου που καλύπτει τις ανάγκες τους.

Aladdin

Το Alladin αποτελεί την πρώτη απόπειρα της KW Greece & Southern Cyprus στην ανάπτυξη των δικών της τεχνολογικών εργαλείων, πέραν των ήδη εφαρμοζόμενων συστημάτων της Keller Williams (KW UMA, KW Front Door κ.α.). Το εν λόγω σύστημα Διαχείρισης Πελατολογίου (Customer relationship management - CRM) ξεκίνησε να αναπτύσσεται το 2015, ενώ από το τρέχον έτος χρησιμοποιείται από το σύνολο των Συμβούλων Διαχείρισης Ακινήτων που στελεχώνουν και την KW North, επεκτείνοντας τις δυνατότητες της να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών και συνεργατών της.

aladdin logo
kwnorth
Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικες σας ανάγκες.